Waterrijk Resort Oesterdam

Waterrijk Resort Oesterdam in Tholen, nieuw waterpark in Zeeland.

Wie een watervilla in Zeeland wil huren en van luxe en comfort houdt, moet zich zeker eens gaan oriënteren bij Waterrijk Resort Oesterdam in Tholen. Dit water resort ligt niet alleen in het midden van Nationaal Park Oosterschelde de watervillas en faciliteiten zijn geweldig!Voor een vakantie met eigen boot in Zeeland of een watersport vakantie met huur sloep of zeilboot. Bijna alles in mogelijk bij Waterrijk Oesterdam, ook duiken, zeilen en vissen. Er zijn naast luxe watervillas met eigen aanlegsteiger en privé sauna, ook luxe hotelkamers te huur. Ook voor een all inclusive arrangement aan het water.

vakantiepark oesterdam banner

Watervilla huren bij Waterrijk Resort Oesterdam

Als je een watervilla in Zeeland wilt huren, is dit waterresort in Tholen is Waterrijk Oesterdam, de ideale plek. Waterrijk Oesterdam heeft watervillas te huur voor kleine en grote groepen. En ook voor een 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis met eigen aanlegsteiger kan je op dit mooie park terecht. Wat dacht je van een 4 of 6 persoons watervilla voor 4 of 6 personen met 3 slaapkamers, 2 badkamers en eigen aanlegsteiger? Of van en luxe watervilla voor 8 personen met 4 slaapkamers? Je kunt ook villa Oesterdam comfort voor 10, 12 of zelfs 16 personen huren. Deze luze villa’s en groepsverblijven aan het water zijn ideaal voor grote families, vriendengroepen en uitjes met zeilverenigingen, watersportverenigingen of familieweekenden.

Waterrijk Oesterdam in  Tholen heeft een eigen jachthaven.

Dit unieke watervakantiepark met luxe villa’s heeft een eigen jachthaven. U kunt hier uw eigen boot, sloep, jacht of zeilnoot aanmeren. Ideaal indien u een vaarvakantie met de eigen boot in Zeeland wilt boeken. Deze jachthaven en de watervillas liggen direct aan het zoommeer. Omdat de meeste villa’s op resort Oesterdam ook nog over een eigen aanlegsteiger beschikken, is dit het meest luxe vakantiepark van Zeeland direct aan jet water.

Watervilla Zeeland met privé sauna huren.

Een wellness villa aan het water met eigen sauna huren. Een paar types Villa Oesterdam Comfort hebben een privé sauna. Dat zijn de 6 persoons watervilla met sauna en de 10 persoons villa aan het water. Deze watervillas hebben een privé sauna. U hoeft de sauna dus niet met andere gasten te delen. De 16 persoons watervilla heeft 8 slaapkamers, 4 badkamers, sauna, bruisbad en sunshower. Dat is een echte wellness villa aan het water voor een grote groep. Een sauna aan zee huren?  Dat kan ook. Kijk waar je een vakantiehuis met sauna aan zee kunt huren/.

Watervillas op waterresort Oesterdam met sfeerhaard.

Sfeer is in een vakantiehuis of watervilla natuurlijk ook belangrijk. Omdat de meeste watervillas direct aan het water liggen en een fantastisch uitzicht hebben, is de sfeer al geweldig. De sfeerhaard in de meeste villas van Waterresort Oesterdam maken deze nog gezelliger. Veel watervillas hebben een gezellige woonkamer met open keuken. Allemaal zaken die de sfeer optimaal maken.

Hotelkamer boeken bij Waterresort Oesterdam Tholen?

De vakantieganger die echt verwend wilt worden, boekt een luxe hotelkamer. Deze hotel suites zijn zéér luxe en stijlvol ingericht en zijn bedoeld voor 2 of 4 personen. Je hotelkamer heeft een luxe bed met boxspringmatras, een regendouche en meer..Je kunt als gast van het hotel gebruik maken van de sauna’s en stoomcabines. Kortom, voor een luxe watersport vakantie in Zeeland, ga je naar Waterresort Waterrijk Oesterdam.