Watersportvakantie in Giethoorn

Informatie voor boeken watersportvakantie in Giethoorn.

Wie op zoek is naar een watervakantiepark in Giethoorn, komt uit bij vakantiepark Giethoorn.nl. Dit is een Roompot Vakantiepark welke fantastisch gelegen is nabij Nationaal Park Weerribben. Hier kan je een watervilla of bungalow met eigen aanlegsteiger huren. Maar je kunt hier ook een huisje aan het water huren.

vakantiepark oesterdam banner

Voor een vakantie met de boot of elektrische sloep. Voor een ongelooflijk mooie vakantie aan het water. Je kunt bij vakantiepark Giethoorn een watervilla of bungalow huren voor 2, 4 of 6 personen maar er zijn ook grote waterbungalows voor groepen van 8, 10 of 12 personen te huur. Veelal met eigen aanlegsteiger voor sloep of boot.

Gratis Elektrische Sloep bij boeking watervilla

In bepaalde periodes van het jaar, krijg je bij de huur van je watervilla een gratis elektrische sloep beschikbaar. Om de prachtige omgeving van de Weeribben te verkennen of elders in Overijssel te gaan varen. Zo een gratis boot maakt je watersportvakantie in Overijssel compleet.

Ideaal voor vriendengroepen

Een vaarvakantie in Overijssel is ideaal voor vrienden die er met zijn allen een weekendje uit willen. De omgeving van Giethoorn is betoverend en de 8, 10 en 12 persoons watervilla’s die vakantiepark Giethoorn te huur aanbiedt, zijn ideaal voor grotere groepen. In de avond lekker genieten van een drankje aan het water en plannen maken voor de volgende dag. Wie wil dat nu niet? Een watersportvakantie Giethoorn is ook een prima idee voor een weekendje weg.

Een vakantiehuis met open haard boeken.

Ben je niet op zoek naar een watervilla maar naar een vakantiehuis met open haard? Je kunt via een andere site van ons een vakantiehuis met open haard in Nederland boeken. Er zijn ook vakantiehuisjes met open haard aan het water te huur. Om samen of met meer personen van de sfeer van een open haard en het uitzicht op het water te kunnen genieten. Deze huisjes zijn ook als last minute te huur. Je huurt dan een huisje met korting. Je kunt met een watersportvakantie in Giethoorn alle kanten op.